Tobias Hübinette blogg

Diskussioner kring filmer, böcker (skönlitteratur), tv-program, spel mm som bygger på vår historia. Värd: B Hellqvist
Användarvisningsbild
Battler
Medlem
Inlägg: 4983
Blev medlem: 24 mar 2002 10:38
Ort: Luleå

Tobias Hübinette blogg

Inlägg av Battler » 12 mar 2017 01:39

Ja vad skall man säga, läs inlägget "Ännu en ”nazigroupie”-bok om de svenska SS-frivilliga" där han omnämner flera av forumets medlemmar.
Jag är väl medveten om att det kanske inte är etiskt rätt att ”hänga ut” Larsson och de andra som tillhör denna krets av svenska ”nazigroupies” såsom Lennart Westberg, Martin Månsson, Petter Kjellander, Göran Hargestam och Lars Gyllenhaal, och vilka har det gemensamt att de verkar kunna allt om SS olika truppslag, uniformer, vapen, fordon o s v samt att de uppenbarligen har umgåtts med och fått tillgång till fotografier och dokument från SS-veteranerna själva innan de gick bort. Jag tycker dock att det de håller på med kan stämplas som någon slags bisarr ”postum” pro-nazism.
https://tobiashubinette.wordpress.com/2 ... rivilliga/

Han ondgör sig över Svenskt militärhistoriskt bibliotek (SMB), läs "Svenskt militärhistoriskt bibliotek ger ut ännu en bok om de svenska SS-frivilliga".
Svenskt militärhistoriskt bibliotek (SMB) som har 10 000-tals medlemmar runtom i landet, sannolikt företrädesvis högutbildade och höginkomsttagande vita män från medel- och överklassen, fortsätter att saluföra böcker om de svenska SS-frivilliga.
https://tobiashubinette.wordpress.com/c ... -westberg/

Bortgångne Stellan Bojerud får sig också en känga.
Bojerud var smått fixerad vid mig och gång efter annan gjorde Bojerud allt han kunde för att smutskasta mig i alla möjliga och omöjliga sammanhang, både i egenskap av att vara adoptivförälder, av att ha ett intresse och engagemang för och en relation till Asien och asiater (via sina äktenskap), av att vara sverigedemokrat och av att vara en forskare inriktad på extremhögern.
https://tobiashubinette.wordpress.com/c ... n-bojerud/

Mer stolligheter finns, jag ledsna på att läsa hans blogg.
__________________________________
MVH

Användarvisningsbild
B Hellqvist
Redaktionen
Inlägg: 5630
Blev medlem: 24 mar 2002 16:05
Ort: Skövde

Re: Tobias Hübinette blogg

Inlägg av B Hellqvist » 12 mar 2017 20:06

Tobias Hübinette har uppenbara problem, och inte alla är av källkritisk natur eller rörande historisk stringens.

Stellan Bojerud om Hübinettes "forskning".