Att bygga modeller som man har i garderoben

Diskussioner kring modeller som bygger på vår historia.
Värd: B Hellqvist
Användarvisningsbild
Urban
Medlem
Inlägg: 727
Blev medlem: 04 mar 2006 19:27
Ort: Snurrande

Att bygga modeller som man har i garderoben

Inlägg av Urban » 19 okt 2023 09:11

Apropå detta med att bygga modeller så är mitt problem att man har en del i gömmorna :D

Har nyligen börjat med att måla terräng då jag även startat att måla (samt modifiera) Battletech figurer till det figurspelet, tänk Warhammer 40k fast med annan spelvärld. Där är tanken även att delta i spelandet som finns lokalt. Deltog också i den senaste Kickstartern så man måste ju måla ikapp tills dessa kommer i posten nästa år!

Finns även två CV90 som jag hade tänkt att fixa till som en Lvkv 90, men kändes för krångligt. Blir nog vanliga svenska CV90A och C istället eller så får jag göra en Ukrainsk bara jag hittar bilder på hur de ser ut.

Har även planer på att modifera den B-52 jag har i skala 1:144 till den fiktiva B-52 som finns i 'Flight of the Old Dog' av Dale Brown. Stealth samt med AA missiler samt annan hi-tech.
https://www.goodreads.com/book/show/840 ... he_Old_Dog

Finns en del annat, bland annat Strv-103 och Hkp 9 men inser att jag trots att jag sålt bort en massa figurer och modeller senaste tiden har för många kvar att måla :P

Vet inte om ni andra även målar till de brädspel ni har? Ibland kör jag med klarlack på markörerna för att undvika att de slits ut i förtid, eller så bör jag inte spela dessa så ofta... i andra brädspel så är ju det plastfigurer som känns tråkiga med att de enbart är ex. gul och röda etc. så brukar försöka göra med dem individuella med varierande resultat!

Så att måla är för mig något som har ett stort spännvid.