Är du intresserad i co-op rpgs? Myter från Finskt folkminne? Då är detta kanske intressant för dig eller någon du känner

Diskussioner kring filmer, böcker (skönlitteratur), tv-program, spel mm som bygger på vår historia. Värd: B Hellqvist
Tasteful Games
Provmedlem
Inlägg: 1
Blev medlem: 27 nov 2016 13:31
Ort: Gotland

Är du intresserad i co-op rpgs? Myter från Finskt folkminne? Då är detta kanske intressant för dig eller någon du känner

Inlägg av Tasteful Games » 27 nov 2016 13:36

God dag damer, herrar och vänner från bortom det binära!

Vi är ett litet team utav studenter från Sverige som för närvarande arbetar på en 2D RPG spel med målet att släppa det på Nintendo konsoller i framtiden.

Historierna i Kalevalan har anor till över 3000 år tillbaka i tiden, och berättades genom sång, med delarna refererade till som runor, som had infuenserat finsk mytologi och folkminne. De berättar historier om den gamle men vise Väinämöinen som hade en magisk röst, smeden Ilmarinen som smidde himlavalvet, och många fler. Tills denna dag har dessa berättelser ett inflytande i popkultur, men bland annat J.R.R. Tolkien som tog inspiration från dessa historier när han skrev Sagan om Ringen och Silmarillion.

För närvarande söker vi vem som helst som kan och är villig att speltesta när vi släpper spelbara prototyper. Vi skulle vara väldig tacksamma om någon som skulle vara villig att ge oss sin tid så att vi kan i sin tur ge en bättre upplevelse för alla spelare.

En länk till vår hemsida för mer information och en sign up för någon som är intresserad i idéen. Om du tror du känner någon som skulle vara intresserad så skulle vi vara väldigt tacksamma om du berättar för dem om vårat projekt.

Tack för att du läste. Om du har några frågor så svarar vi gärna. Vi ser fram emot att höra ifrån er.
MVH, Tasteful Games